Over ons

Autoservice Jurjen Jonker is hét vertrouwde adres voor alle reparaties en onderhoudswerkzaamheden van uw auto. Het bedrijf beschikt over een moderne werkplaats waar gekwalificeerde monteurs met verstand van zaken alle type automerken kunnen onderhouden en waar nodig repareren.

 

Bij Autoservice Jurjen Jonker bent u aan het juiste adres voor betaalbare en snelle service en is het een vanzelfsprekendheid dat men veilig en vertrouwd de weg op gaat. Autoservice Jurjen Jonker is een erkend RDW bedrijf, BOVAG gecertificeerd en aangesloten bij Bosch Car Service de overkoepelende organisatie van kwalitatieve autoservicebedrijven.

 

Met ingang van 1 mei 2016 hebben wij al onze werkzaamheden van Joure naar Heerenveen verplaatst. Met de voor u bekende gezichten denken wij het van ons bekende hoge serviceniveau nog beter te kunnen ontwikkelen. Wij zorgen dat uw auto bij ons in goede en vertrouwde handen is, voor alle daaraan te verrichten werkzaamheden. Wij begrijpen dat het voor u misschien wel iets lastiger kan zijn om voortaan uw auto in onze vestiging in Heerenveen voor onderhoud en reparatie aan te bieden. Daarom kunt u gebruik maken van onze gratis 'haal-en-brengservice'. Informeer gerust naar de mogelijkheden hiervoor. Bovendien kunt u bij ons tegen een redelijke vergoeding tijdelijk vervangend vervoer reserveren, ook daarover informeren wij u graag verder.

 

Wij willen u ook nog graag attenderen op de mogelijkheid voor de opsalg van uw zomer- en winterbanden. Wij hebben hiervoor voldoende capaciteit en verzorgen natuurlijk ook graag het omwisselen van de wielen en/of banden.

 

We zien u graag in Heerenveen en garanderen u dat uw auto bij ons in goede en vertrouwde handen is.

 

Graag tot ziens!