Autoverhuur Heerenveen

Auto of bestelbus huren in Heerenveen en omstreken

 

Eenvoudig, snel en goedkoop een auto of bestelbus huren? Komt bijvoorbeeld uit Heerenveen, Oudehaske, Rohel, Mildam, Katlijk, Oranjewoud, De Knipe of Haskerdijken? Dan bent u bij Autohopper Jurjen Jonker in Heerenveen aan het juiste adres. Wij verhuren personenauto’s en bestel- en verhuisbussen (ook meubelbak met laadlift) tegen scherpe tarieven. Hieronder kunt u snel en eenvoudig reserveren of een prijsberekening maken.

 

 

Liever telefonisch contact?  Bel dan naar onze verhuurbalie  0513- 744 120

 


 


De no-Nonsense autoverhuurder

 

Heeft u een kleine auto nodig om even op bezoek te gaan of een ruime station voor een vakantie,  dan is Autohopper Jurjen Jonker de juiste autoverhuurder voor u. Onze personenauto’s zijn reclamevrij, (m.u.v onze Promo auto van € 19 p/d) en de tarieven transparant en zonder addertjes onder het gras. Tevens zijn wij een BOVAG gecertificeerd bedrijf. Dat noemen wij nou No-Nonsense!! 

 

Goedkoop een bestelbus of verhuisbus huren in Heerenveen?

Gaat u verhuizen? Dat betekend dozen inpakken, zolder opruimen, adreswijzigingen doorgeven, kortom een drukke periode. En dan komt het verhuizen naar je nieuwe stek! Neem je een duur verhuisbedrijf in de arm? Natuurlijk bel je vrienden en familie en huur je goedkoop een bestelbus of bakwagen met laadlift. Autohopper Heerenveen heeft voor elke klus de juiste bus.

 

Ook voor de zakelijke markt biedt Autohopper Heerenveen oplossingen voor bedrijven die tijdelijk behoefte hebben aan een grote op kleine bestelbus. Denk bijvoorbeeld aan, het uitleveren of ophalen van goederen, het opbouwen van een beurs en tal van andere doeleinden.

 

Zo hebben wij voor onze vaste klanten speciale zakelijke tarieven. Onder onze klantenkring bevinden zich; makelaars, evenementenbureau’s, standbouwers, meubelwinkels etc.

Heeft u regelmatig behoeft aan een bestelbus? Neem dan contact met ons op zodat we met u de mogelijkheden kunnen bespreken.(0513) 744 120

Naast het verhuur van auto’s bieden wij u ook de mogelijkheid tot een tijdelijke lease, “shortlease”. Dit zijn lease perioden vanaf 1 maand t/m 2 jaar. En zijn per maand opzegbaar.

 

GEMAK, FLEXIBILITEIT EN SCHERPE TARIEVEN, DAAR DRAAIT HET OM

BIJ AUTOHOPPER JURJEN JONKER